Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Cadeaufair en bijzonder klassiek optreden in Zonnehuis

24 oktober 2013    Zuidhorn-nieuws
20 kraampjes met een keur aan cadeauartikelen
Zonnehuislogo

Zaterdag 16 november op het Dorpsplein Zonnehuis Oostergast
Cadeaufair en een Bijzonder Klassiek Optreden
Ter voorbereiding op de december feestmaand, bent u welkom op de cadeaufair van Zonnehuis Oostergast. Tussen 1400-1730uur kunt u bij zo’n 20 kraampjes terecht waar u een keur aan cadeauartikelen kunt vinden. Geschikt voor jong en oud. Smul van chocolade, wijnen en chutneys en biologische producten. Sneup tussen de poppenkleding, portemonnees, sieraden en tassen. Kijk tussen het speelgoed en kindercadeautjes en snuffel tussen de oliën op natuurlijke basis, de vogelzaadtaarten en kaarsen. De aanwezige inpakmiep kan met u zorgen voor een feestelijke strik om de cadeautjes. En onze huisdichter is aanwezig om ter plaatse een gedicht bij uw cadeaugedachte te componeren. In de kinderhoek kunnen kinderen gratis windlichten versieren.
Bent u toe aan iets anders én een liefhebber van Klassieke Muziek, dan raden wij u het optreden van het ensemble Duo Dyade aan, 2 harpisten uit Amsterdam, bestaande uit Marije Vijselaar - harp, Colet Nierop – harp. Ze zullen een gevarieerd klassiek programma brengen met werken van o.a.Bach, Tournier, Debussy en Albeniz.  Vol enthousiasme, passie en liefde voor de harp laten de harpistes de enorme diversiteit van de harp in hun programma’s tot haar recht komen: ‘Harpmuziek pur sang’. Het duo wil het publiek kennis laten maken met de grootsheid en alle klankkleuren van dit prachtige instrument.  Dit optreden duurt  van 15.00-16.30uur en vindt plaats in de Koepel. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij en reserveer een plaats via de receptie van Zonnehuis Oostergast tel. 0594 508508. De kosten om dit concert bij te wonen bedragen 5,- Euro, u krijgt er dan een kopje koffie of thee bij.
Gedurende de hele middag kunt u bij de Eetkamer van Oranje terecht voor een familieaanbieding snert met roggebrood. U betaalt 3,50 per persoon of 4 halen en 3 betalen! Op vertoning van uw toegangskaart voor het klassieke optreden, ontvangt u nog 50 eurocent korting.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Elly pastoor

Lancering Food Innovation Hub

24 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Samen de Food-agenda voeden
Lees verder →
Hans-en-wilgis hoorcentrum

Tienjarig bestaan van Hoorcentrum Westerkwartier

23 september 2021    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Met een unieke hoorbelevingswandeling door Zuidhorn.
Lees verder →
Irma van beek-ombudsvrouw

Meldpunt discriminatie Westerkwartier van start

23 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Irma van Beek luistert en neemt de klacht of vraag van de inwoner over discriminatie serieus.
Lees verder →
 

Informatie-avond Humanitas Westerkwartier

23 september 2021    Zuidhorn-nieuws
De avond is bedoeld voor mensen die meer willen weten over Humanitas of die zich als vrijwilliger willen inzetten voor andere mensen in de buurt of dorp.
Lees verder →
Woldzoom

Pluim van de PvdA voor Aebe de Jong

23 september 2021    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Lees verder →
Oude-riet-bovenloop-voor-toukomst

Uitkijkpuntenroute Oude Riet een stap dichter bij

22 september 2021    Zuidhorn-nieuws
€ 25.000 beschikbaar gesteld door regio Groningen Assen (RGA)
Lees verder →