Bij tennisvereniging TIOL regent het bekers!

27 september 2010    Zuidhorn-nieuws
Open Tennis dagenAfgelopen week stond alles bij tennisvereniging TIOL uit Zuidhorn in het teken van de clubkampioenschappen voor de jeugd. De jongste leden openden de kampioenschappen op zaterdag 11 september met een

Open Tennis dagen

Afgelopen week stond alles bij tennisvereniging TIOL uit Zuidhorn in het teken van de clubkampioenschappen voor de jeugd.

De jongste leden openden de kampioenschappen op zaterdag 11 september met een mini-toernooi.
Mike Zoon stond na zeven wedstrijden van tien minuten met de kampioensbeker in handen, Luca Thunissen werd tweede en Wouter Klat derde. Natuurlijk kregen ook de andere kinderen een leuke herinnering mee naar huis.

’s Middags begonnen de wedstrijden voor de jeugd vanaf negen jaar. Er waren spannende wedstrijden te bewonderen met een recordaantal super-tiebreaks! De hele week werd partijen gespeeld tijdens de toch wel regenachtige week.

Op vrijdag werden de zes finales gespeeld met de volgende uitslagen: Meisje enkel t/m 12 jaar : 1e Roos Koning 2e Mary dan der Molen Meisje enkel t/m 16 jaar: 1e Daphne van Dam 2e Anna Helfrich Jongens enkel t/m 12 jaar : 1e Aswhin Joeloemsingh 2e Melvin Mijnlieff Jongens enkel t/m 16 jaar : 1e Jasper Been 2e Tiago de Souza Bij de dubbel/mix t/m 12 jaar werden Anniek Vonk en Sabine Postma eerste en Roos Koning en Sophie Kapma tweede. Bij de dubbel/mix t/m 16 jaar waren Tim Vonk en Jasper de winnaars en Daphne van Dam en Tiago de Souza tweede.