Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Bianca Brons beste Zelfstandig Reisadviseur Provincie Groningen 2020

17 januari 2020    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Bianca Brons viert dit jaar haar 10-jarig jubileum
Bianca brons

Woensdag 15 januari  zijn in Utrecht op de Vakantiebeurs Vakdag de winnaars van de ZRA (Zelfstandig Reisadviseur) Verkiezing 2020 bekend gemaakt. Bianca Brons uit Zuidhorn mocht deze felbegeerde titel mee naar huis nemen!

Bianca Brons van Personal Touch Travel Zuidhorn is op de Vakantiebeurs Vakdag te Utrecht verkozen tot beste ZRA van de provincie Groningen. Woensdagavond werden alle provincie winnaars bekend gemaakt van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur 2020 van het vakblad TRAVel Media. Vijf maanden lang hebben veel ZRA’s uit heel Nederland meegedaan aan verschillende selectierondes, waarin zij uitvoerig getoetst zijn op hun vakkennis en ondernemerschap. Zo werden zij beoordeeld op een reisvoorstel, klantonderzoek, vragenlijsten, kennistest, marketingcase en battle opdracht en moesten zij zich bewijzen voor de vakjury.

Bianca Brons viert dit jaar haar 10-jarig jubileum
In 2010 is Bianca Brons gestart als Zelfstandig Reisadviseur, maar is al ruim 20 jaar werkzaam als reisadviseur. De persoonlijke benadering, uitgebreide bestemmingskennis en flexibele bereikbaarheid worden gezien als haar grootste pluspunten. De klant hoeft slechts zijn wensen kenbaar te maken en de reis wordt van A tot Z geregeld.
 

Bianca Brons: “Het geheim is om goed naar de klant te luisteren. Ik breng tijdens ons eerste contact alle wensen in kaart zodat ik de ideale reis kan samenstellen. Vandaag sprak ik een klant die vorig jaar met haar gezin in Zuid-Afrika is geweest. Zij hebben volop genoten. Alles was perfect geregeld en werd in 1 woord omschreven als zorgeloos. Dat hoor ik natuurlijk graag!”
 

Verkiezing

De verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur is een initiatief van vakblad Travel Media en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering in deze groeiende groep ondernemers. De winnaars gaan in maart mee op de winnaarsreis naar Indonesië, mogelijk gemaakt door de sponsoren de Jong Intra Vakanties, Singapore Airlines en Wonderful Indonesia.
 

Personal Touch Travel

In 2006 is Personal Touch Travel de eerste Nederlandse franchise onderneming van zelfstandige reisadviseurs opgericht door Harry Aarsse. Ruim 14 jaar later is het handjevol aangesloten reisadviseurs uitgegroeid tot ongeveer 150 zelfstandige reisadviseurs, oftewel mobiele reisbureaus, verspreid door heel Nederland. De reisadviseurs richten zich vooral op maatwerk voor reizen over de hele wereld. http://www.personaltouchtravel.nl ;

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Jezus

Zangers,dansers, instrumentalisten gezocht voor viering paasmorgen

28 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
'I don't know how to love Him' op 12 april in Grijpskerk
Lees verder →
Gonnie

“ Ze eten met vijf bekken”

27 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
Gonnie over de schapen op het land van Kingma
Lees verder →
Middag-humsterland

Startimpuls voor nieuwe Gebiedsraad Middag-Humsterland

27 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
€ 5000 startgeld van gemeente
Lees verder →
Wethouder geertje dijkstra-jacobi 1 westerkwartier

Ruime respons enquête visie Hoofdwegenstructuur Westerkwartier

27 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
Aan de slag met het verwerken van de verzamelde gegevens
Lees verder →
Aduard

Aduard vanuit de lucht en vanaf de grond

27 februari 2020    Zuidhorn-nieuws - fotos
Stephan Oosterbaan maakte er een video over
Lees verder →