Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Beachsport op de zomeravond voor jongeren uit Zuidhorn ( Aanmelden )

5 mei 2017    Zuidhorn-nieuws
Beachvolley, Beachtennis, Beachsoccer, Beachkorfbal en Beachhockey
Beachcenter

De poster kopt: “Lekker weertje Koekepeertje!” en daarmee is de toon gezet door de organisatie. Beachcenter Zuidhorn en SportinZuidorn organiseren een beachsport-toernooi op 19 mei en hopen op een warme, maar vooral gezellige zomeravond. Lekker actief met de zon op de kop, het zand tussen de tenen én een lekker muziekje op de achtergrond, wie wil dat nou niet!

Sun, Sand & Sports Event:
Vanaf 19:00 uur nemen de teams, bestaande uit 5 tot 7 deelnemers tussen 12 en 16 jaar, het tegen elkaar op in verschillende disciplines. De organisatie heeft vijf sportverenigingen uit Zuidhorn gevonden die speciaal voor deze gelegenheid de zandvariant van hun sport aan zullen bieden in het Johan Smitpark. Beachvolley, Beachtennis, Beachsoccer, Beachkorfbal en Beachhockey staan op het menu!

De reden van de samenwerking
Het Sun Sand & Sports Event is in het leven geroepen om het zomerseizoen op sportief gebied te openen en aandacht creëren voor het in 2016 geplaatste complex. Bestuurslid Henk Jan Weima geeft aan dat er al veel gebruik wordt gemaakt van de velden, maar dat het duidelijk moet zijn dat het Beachcenter beschikbaar is voor alle verenigingen en inwoners van de gemeente Zuidhorn en hoopt hiermee verenigingen te prikkelen om na te denken over hun zomeraanbod.

Bart Brandts Buys, de Combinatiefunctionaris van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn (SWgZ), ziet ook kansen binnen deze doelgroep. Hij wil, samen met stagiaire Anouk Zuidema, de jongeren activeren en informeren over het gebruik van deze velden. Het is in hun ogen namelijk de ideale dagbesteding wanneer er mooi weer en vrije dagen op komst zijn. Bovendien is het eenvoudig online te reserveren voor een zeer schappelijke prijs.

Vervolg:
De sportverenigingen helpen mee in de uitvoering in de vorm van materiaal en personele ondersteuning. Zij mogen in ruil voor de bewezen diensten tweekeer kosteloos gebruik maken van de velden. Dit kan zijn voor een activiteit in eigen gelederen, maar mag ook een open karakter hebben.

Aanmelden:
Aanmelden kan via www.sportinzuidhorn.nl en er zijn geen deelname kosten aan verbonden. De organisatie benadrukt dat teams die mee willen doen zich snel dienen op te geven aangezien er maar een beperkt aantal teams mee kunnen doen.

  • Agenda-beach
Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Nieuwbouw xl nov2019 gemeente westerkwartier stand

Volop belangstelling voor wonen in het Westerkwartier

22 november 2019    Zuidhorn-nieuws
Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi: “Hieruit blijkt dat mensen belangstelling hebben voor wonen in de gemeente Westerkwartier en daar zijn we blij mee.”
Lees verder →
Nederveen orange

Vanaf 25 november kleurt de gemeente Westerkwartier oranje

22 november 2019    Zuidhorn-nieuws
Internationale dag tegen Geweld tegen vrouwen
Lees verder →
Politie-

Man uit Oldehove verdacht van uitvoeren “Bad Standing”

22 november 2019    Zuidhorn-nieuws
volgende week dinsdag voor de rechtbank
Lees verder →
Marc-mobach

Zuidhorner Mark Mobach, lector FM Hanzehogeschool Groningen wint grote wetenschapsprijs

21 november 2019    Zuidhorn-nieuws
erkenning voor de waardevolle bijdrage die lectoren met hun onderzoeksgroep en uitgebreide netwerk leveren aan de samenleving
Lees verder →
Ravage mist

Aanrijding door dichte mist

20 november 2019    Zuidhorn-nieuws
acht voertuigen bij Gaarkeuken
Lees verder →
Old neis- gronings vuur

Gronings vuur met Zuidhorner tintje

19 november 2019    Zuidhorn-nieuws
Het project Gronings Vuur reist door de provincie Groningen met een cultureel programma. Met muziek, fotografie, film, gedichten, gesprekken en kunst wordt getoond wat er zich afspeelt in de provincie.
Lees verder →