Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

30-03-08 Loopgebeur’n Zuidhorn trapt af bij Opstal

30 maart 2008    Zuidhorn-nieuws
Stichting Loopgebeur’n Zuidhorn trapt af bij de Opstal in ZuidhornDe aan de Loopgroep Zuidhorn verbonden Stichting Loopgebeur’n Zuidhorn organiseert jaarlijks drie hardloopwedstrijden (Waterborghloop, Mit’n Kanderrun en ZUIDHORuN) en de Avondvierdaagse. Stuk voor

Stichting Loopgebeur’n Zuidhorn trapt af bij de Opstal in Zuidhorn
De aan de Loopgroep Zuidhorn verbonden Stichting Loopgebeur’n Zuidhorn organiseert jaarlijks drie hardloopwedstrijden (Waterborghloop, Mit’n Kanderrun en ZUIDHORuN) en de Avondvierdaagse. Stuk voor stuk prachtige evenementen, die al jaren met veel plezier door deze stichting worden georganiseerd.

“Het kost alleen wel veel tijd - en met een bestuur van zes mensen die veel van het voorbereidend werk moeten verzetten was het gewoon teveel werk”, aldus voorzitter Arend Jan Zwarteveen. “Daarom hebben we vorig jaar al naar meer mensen gezocht die een deel van dat werk kunnen overnemen. Naast de 200 vrijwilligers (verkeersregelaars, mensen voor de inschrijving, enz) die we tijdens de evenementen nodig hebben, hebben we nu ook een aantal commissies die verantwoordelijk zijn voor een deel van van de voorbereiding.

Sponsoring, vrijwilligers, website, jeugd, materialen, routes, hekken, pr & communicatie, inschrijving zijn allemaal ondergebracht in aparte commissies. In totaal zijn er nu naast het bestuur ongeveer 20 mensen actief. De meeste commissies hebben een bestuurslid als ‘linking pin’ en een paar keer per jaar zorgen we voor onderling contact. Om te beginnen dus met een aftrap van alle werkzaamheden afgelopen dinsdagavond 25 maart. Het is heel plezierig om te ervaren dat er nog steeds voldoende mensen te porren zijn om de handen uit de mouwen te steken om dit soort evenementen mogelijk te maken. Veel van deze mensen komen uit onze Loopgroep Zuidhorn, maar niet allemaal.

“Met de nieuwe structuur van de organisatie en vooral ook met de inzet van iedereen die met ons mee wil werken en uiteraard ook de financiële steun van de gemeente Zuidhorn en alle sponsoren hopen we nog vele jaren de evenementen te kunnen organiseren. Om te beginnen in 2008 en iets specifieker: Avondvierdaagse: 26 mei t/m 29 mei, Mit’n kanderrun: 31 mei, Waterborghloop: 24 september en ZUIDHORuN: 4 oktober.”
Belangstelling om ook vrijwilliger te worden, of om aan één van de wedstrijden mee te doen of om met een gezellige club te trainen? Kijk dan eens op www.loopgebeurnzuidhorn.nl of op www.loopgroep-zuidhorn.nl.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Frank meester 2023

Frank Meester “Groen blijft mijn passie”

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Van adviesgesprek tot een perfecte uitvoering, dat is waar Frank’s Groenadvies voor staat !
Lees verder →
 

“Natuurbegraafplaats in het natuurgebied Knooppolder”

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Gemeente werkt in principe mee aan natuurbegraafplaats bij Aduard
Lees verder →
Erkan en ruben tafeltennis

Verdienstelijk debuut Talero jeugd op het N.K. tafeltennis in Zwolle!

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
zeer verdienstelijk op sterk bezette toernooi
Lees verder →
25 jaar de zijlen (1)

25 jaar De Zijlen zorgt voor rode neuzen en blije gezichten

25 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Hapjes, drankjes en polonaise met Bert Solo
Lees verder →
Boom hoofdstraat

Karakteristieke boom Hoofdstraat Zuidhorn ziek

25 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Na controle buitendienst gemeente
Lees verder →
Coos op de ventoux

Coos Datema: Ik fiets de berg op, jullie sponsoren onderzoek naar MS

25 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Coos uit Zuidhorn gaat klimmen tegen MS
Lees verder →