Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

3 redenen om een overkapping te nemen in Zuidhorn

22 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Overkapping veranda

Ga jij binnenkort verhuizen of woon jij al in Zuidhorn en wil jij je tuin eens onder handen nemen? Dan zijn er een aantal dingen die natuurlijk niet mogen ontbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overkapping. Er zitten namelijk veel verschillende voordelen aan het hebben van een overkapping. Hieronder bespreken wij waarom jij echt een overkapping in je tuin moet hebben!

1. Droog en warm
Of het nou zomer of winter is en of het nou regent of niet: droog en warm in je tuin zitten is natuurlijk een echte must. Een overkapping kun je helemaal zelf inrichten zoals jij het wil, misschien maak je er wel een tweede woonkamer van. De bedoeling van een overkapping is dat je altijd droog en lekker warm in de tuin kunt zitten. Hoe tof is het om samen met jouw vrienden en familie heerlijk onder de overkapping te zitten, voorzien van een hapje en een drankje? En dit terwijl het misschien buiten wel sneeuwt of regent!

2. Bescherming van spullen
Of je er nou voor kiest om een overkapping te plaatsen om hieronder te kunnen zitten, of juist een overkapping zodat jij jouw spullen droog kunt bewaren: waarom kies je niet voor allebei? Een overkapping met schuur zorgt er namelijk voor dat je lekker in de tuin kunt zitten en je tuinspullen kunt opbergen in de schuur. Dat zijn twee vliegen in één klap. En je weet wat ze zeggen: opgeruimd staat netjes. 

3. Schaduw op een hete zomerdag
Zoals hierboven even werd genoemd is een overkapping ideaal voor een regenachtige dag, maar wat dacht je van een hete zomerdag? Als het erg warm is buiten en je aan de slag bent in de tuin kan het natuurlijk zijn dat je even moet afkoelen. Daarnaast is het ook heerlijk om in de schaduw te zitten met vrienden en familie met een heerlijk koel drankje erbij. Natuurlijk kun je er dan ook voor kiezen om de bbq aan te zetten en lekker met elkaar een hapje te eten onder de overkapping. 

Een overkapping is een must in de tuin
Ben jij nou helemaal enthousiast geworden en wil jij ook zo snel mogelijk een overkapping in de tuin laten plaatsen, zodat jij een heerlijke plek hebt om te zitten met vrienden en familie? Maar weet je niet zo goed hoe groot jouw overkapping moet zijn en welke overkapping het best bij jullie past? Kies dan voor een maatwerk overkapping, waarbij je helemaal zelf een overkapping kunt samenstellen. Zeg maar hallo tegen die droomoverkapping!

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Bertus kolkman marber machinebouw

U kunt Bertus kennen van de champignonbakjes en koffiemelk cupjes

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Marber Machinebouw in Noordhorn ontwerpt “van alles”
Lees verder →
Eikenprocessierups

Eikenprocessierupsen weer op pad

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
"1, 2 in de maat, anders wordt de juffrouw kwaad"
Lees verder →
Fiets helm senior

‘Doortrappen voor kinder(fiets)en’

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
Groningse 60-plussers in actie voor de volgende generatie
Lees verder →
Loonverpakking

Efficiëntie verhogen met loonverpakking

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over eikenprocessierups, Stremming N355 & Grofvuilroute

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 6 juni 2023
Lees verder →