Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

25-06-08 Distributiecentrum V&D blijft in Aduard

25 juni 2008    Zuidhorn-nieuws
aduard/zuidhorn - De 160 personeelsleden van het distributiecentrum van Vroom en Dreesmann in Aduard kunnen opgelucht ademhalen. De directie van Maxeda, het moederbedrijf van V&D, heeft besloten de vestiging in Aduard te

aduard/zuidhorn -
De 160 personeelsleden van het distributiecentrum van Vroom en Dreesmann in Aduard kunnen opgelucht ademhalen. De directie van Maxeda, het moederbedrijf van V&D, heeft besloten de vestiging in Aduard te handhaven.
Begin dit jaar kondigde Maxeda een onderzoek aan. Uit de studie moest blijken of het langer verantwoord was dit decentrale distributiecentrum te handhaven. Een van de opties was het onderbrengen van de activiteiten bij derden. Er is nu besloten hiervan af te zien. De leiding van V&D meldde dezer dagen aan burgemeester Bertus Fennema van Zuidhorn dat de vestiging in Aduard open blijft.Voorname reden hiervoor is volgens Fennema de goede arbeidsmoraal die de medewerkers in Aduard aan de dag leggen. "Dat verdient hulde", meent hij. Tot voor kort werkten er tientallen minder mensen bij het distributiecentrum in Aduard. Na sluiting van een dergelijk centrum in Sint Oedenrode kon het aantal medewerkers in Aduard worden opgekrikt tot 160, onder wie twintig chauffeurs.
bron DvhN

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →