Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

25-02-08 Open dagen openbaar onderwijs Zuidhorn

25 februari 2008    Zuidhorn-nieuws
De zes openbare basisscholen in de gemeente Zuidhorn houden binnenkort open dag. U kunt dan met eigen ogen zien op welke wijze de scholen vormgeven aan onderwijs en heeft ruim de tijd

De zes openbare basisscholen in de gemeente Zuidhorn houden binnenkort open dag. U kunt dan met eigen ogen zien op welke wijze de scholen vormgeven aan onderwijs en heeft ruim de tijd om al uw vragen te stellen. De scholen variëren in omvang, in sfeer, in visie op het onderwijs en in de manier waarop dit onderwijs wordt aangeboden. U heeft daardoor de keuze uit zes scholen met ieder een eigen gezicht!

De Borgh in Zuidhorn, De Molshoop in Noordhorn en obs mr. H. Goeman Borgesius houden open dag op woensdag 12 maart. Op De Borgh en de Goeman Borgesiusschool bent u om 9.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie, informatie van de directeur en een rondleiding door de school. Op de Molshoop bent u om 10.00 uur van harte welkom. De drie scholen bieden u alle tijd om in de klassen te kijken, de sfeer te proeven en te zien hoe de kinderen werken. Mocht u 12 maart verhinderd zijn, dan kunt u op de Goeman Borgesiusschool ook op 11 maart van 14.00 uur tot 15.00 uur terecht. Uw kind kan dan in de kleutergroep meespelen, terwijl u in de school rondkijkt.

De Triangel, De Toermalijn en obs Jan Bierma openen op vrijdag 14 maart hun deuren voor geïnteresseerde ouders. U bent dan om 9.00 uur van harte welkom op De Toermalijn en de Jan Biermaschool en om 10.30 uur op De Triangel. De Triangel organiseert bovendien op woensdag 12 maart een informatieavond voor ouders. Deze begint om 20.00 uur.
Ook op deze drie scholen kunt u tijdens de open dagen rondkijken in de school, de sfeer proeven en zien op welke wijze de kinderen werken.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Pand 10a

Pasar Ketjil in Pand 10a buurthuiskamer van Zuidhorn

18 juni 2019    Zuidhorn-nieuws
'MARI MASOEK' ('Kom binnen').
Lees verder →
Next education windroos (12)

De Windroos naar Kinderuniversiteit met Peter Kuipers Munneke

17 juni 2019    Zuidhorn-nieuws
Finale Next Education
Lees verder →
Hoeve paradij bord

22 juni open Dag Hoeve Paradij

17 juni 2019    Zuidhorn-nieuws
Beleef en ervaar Paradij!
Lees verder →
Zunobri e2 2019  - foto erik schaberg

Zunobri E1 en E2 sluiten seizoen af met klinkende overwinningen

17 juni 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Boelenslaan 3-0, Veenwouden 0-5
Lees verder →
Jazz te gast-2019 (2)

Jazz te Gast: “Wij vinden het hier leuk! Jullie ook toch?”

16 juni 2019    Zuidhorn-nieuws - fotos
Zowel publiek als artiesten genieten van openluchtconcerten
Lees verder →
Bureau

Meubilair zoekt tweede leven

14 juni 2019    Zuidhorn-nieuws
De Gasunie heeft kantoormeubilair/spullen over die ze graag wil aanbieden aan stichtingen en verenigingen via de noordelijke Uitdagingen.
Lees verder →