Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

23-05-08 Gospelband uit Zuid-Afrika naar Zuidhorn

23 mei 2008    Zuidhorn-nieuws
Benefietconcert voor aidsbestrijding van twee tienerkoren met gospelband Omega uit Zuid-AfrikaOp zaterdag 7 juni a.s. treden de 2 tiener zang- en dansgroepen Celebrate en Choose Right Teeners op in kerkgebouw De Rank

Benefietconcert voor aidsbestrijding

van twee tienerkoren met gospelband Omega uit Zuid-Afrika

Op zaterdag 7 juni a.s. treden de 2 tiener zang- en dansgroepen Celebrate en Choose Right Teeners op in kerkgebouw De Rank te Zuidhorn Ze geven samen met de Zuid-Afrikaanse band Omega een groots benefietconcert voor SHIB.

SHIB staat voor Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld. Deze stichting biedt hulp in de township Reagile in Zuid-Afrika bij de aidsbestrijding. Dit doen zij niet alleen in financiële zin, maar ook in “personele” zin. SHIB gaat een aantal malen per jaar met een groep jongeren naar Reagile om daar directe hulp te bieden. Ook deze zomervakantie gaat er weer een groep tieners, en jongeren 2 weken lang hulp verlenen in Zuid-Afrika. De reis- en verblijfkosten worden door deze jongeren zelf betaald. Een aantal van deze jongeren zingen bij Choose Right.Om SHIB en deze jongeren te steunen toert Choose Right samen met de Zuid-Afrikaanse gospelband Omega 3 weken lang door Nederland. Het concert in Zuidhorn is de 2e in een serie concerten. Naast Choose Right en Omega zal ook het tienerkoor Celebrate optreden. Celebrate is afkomstig uit Zuidhorn.

Met dit concert willen ze geld ophalen voor SHIB en ook de mensen wijzen op de mogelijkheid om met SHIB mee op reis te gaan naar Zuid-Afrika.

Kaartverkoop:

De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar SHIB. Als u/jij een kaartje koopt krijg je niet alleen een prachtig worshipconcert maar ondersteun je ook de aidsbestrijding in Reagile Zuid-Afrika. Een toegangskaart kost 4 euro voor volwassenen en 2,50 voor kids t/m 12 jaar. U/jij krijgt daarvoor een avondvullend programma vol dans, zang, praise and worship door Celebrate, Choose Right Teeners en Omega.


Het concert:

Het concert van Omega en Choose Right is op zaterdag 7 juni, aanvang 19.30 uur in kerkgebouw De Rank, Westergast 8 te Zuidhorn. De kassa en zaal gaan open om 19.00 uur. Kom en geniet en zing mee met de Zuid-Afrikaanse beat van Omega en luister en worship mee met de mooie songs van Celebrate en Choose Right Teeners.

In het programma is ook een collecte opgenomen voor SHIB!

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Ondertekeningsportakkoord17092020

Lokaal Sportakkoord laat Westerkwartierders meer bewegen en sporten

19 september 2020    Zuidhorn-nieuws
vernieuwende activiteiten ontwikkelen op gebied van sport en bewegen
Lees verder →
 

Orgel van Dokkum naar Grijpskerk

19 september 2020    Zuidhorn-nieuws
Van Leeuwenorgel uit gkv Dokkum nu in Grijpskerk
Lees verder →
Nienoord borg

Vrijwilligersteam Museum Nienoord zoekt collega’s

19 september 2020    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Wie de ochtend, die tot ongeveer 12.00 uur duurt, vrijblijvend wil meemaken, kan zich al vast aanmelden
Lees verder →
Dj pe daalemmer

Swingen op anderhalve meter in Zuidhorn

18 september 2020    Zuidhorn-nieuws
Pop-Up met Pé: dansen voor twee
Lees verder →
Hielke westra wh

Nog steeds onduidelijkheid over tijdelijke huisvesting van Lauwers College in Grijpskerk

18 september 2020    Zuidhorn-nieuws
Nieuwbouw voor het Lauwers College zit er voorlopig niet in
Lees verder →