Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

13-02-08 Quick ‘21 verslaat Zunobri

13 februari 2008    Zuidhorn-nieuws
Het eerste achttal van de korfbalvereniging Quick’21 heeft afgelopen zaterdag met 12-13 gewonnen van laagvlieger Zunobri. Met name door het fysieke spel van de gastheer kwamen de Oudegaasters niet goed in hun

Het eerste achttal van de korfbalvereniging Quick’21 heeft afgelopen zaterdag met 12-13 gewonnen van laagvlieger Zunobri. Met name door het fysieke spel van de gastheer kwamen de Oudegaasters niet goed in hun eigen spel en werd er uiteindelijk nog een zwaar bevochten zege behaald.

Quick’21 begon niet goed aan de wedstrijd en zag het fanatiek spelende Zunobri na 10 minuten een 5-2 voorsprong nemen. Quick’21 kwam via een strafworp, de scheidsrechter totaal 13, terug tot 5-3, maar kon niet doordrukken. De ploeg uit Zuidhorn nam 10 minuten voor rust zelfs weer een voorsprong van 6-3. Hierna konden de zusters Klara en Fokje Kooistra wat voor Quick’21 terugdoen, zodat er met een 6-5 ruststand de kleedkamers konden worden opgezocht.

Na rust kwam Quick’21 direct op gelijke hoogte door Frederik v.d. Zee uit een strafworp en Gerwold Hylkema eveneens uit een strafworp zelfs met 6-7 voor. Zunobri kon de gelijkmaker nog noteren, maar Quick’21 drukte hierna door. Fokje Kooistra, goed voor 3 doelpunten, maakte twee belangrijke treffers waardoor de TechnoMarand-equipe uitliep naar 7-9. Zunobri liep achter de feiten aan en kon slechts terugkomen tot een doelpunt.

Na de 9-11 van Sjoerd Pool kwam Zunobri toch nog terug in de wedstrijd. Via een, van de 8 aan Zunobri toegekende, stafworp werd de stand 10-11 en een minuut later werd het zelfs 11-11. Deze treffer werd gescoord na een overtreding op Wytske de Haan, die geel kreeg toen zij verhaal ging halen bij de scheidsrechter. De gele kaart werkte blijkbaar als een rode lap op een stier, want het was dezelfde de Haan die Quick’21 de overwinning bracht. Door tweemaal een doorloopbal doeltreffend af te ronden kwam de stand op 11-13 en was de wedstrijd gespeeld. Dat het in de slotseconden nog 12-13 werd, was alleen voor de statistieken.
Bron Waldnet

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Avishai cohen foto sam harfouche

Jazz te Gast 2024 met toppers Avishai Cohen en Tijn Wiebenga

01 december 2023    Zuidhorn-nieuws
Bekend gemaakt tijdens info avond
Lees verder →
Ftc robotwedstrijd

Pretty Smart Robotics haalt FTC robotwedstrijd naar Westerkwartier

01 december 2023    Zuidhorn-nieuws
Eerste "thuiswedstrijd" voor Noordelijke teams
Lees verder →
Overhandiging kunstwerk marijke-001

Voor de feestdagen kunst in huis dankzij Etalageroute Zuidhorn

30 november 2023    Zuidhorn-nieuws
Marijke Buijs en C.G. van den Bos-van Oostveen vallen in de prijzen
Lees verder →
Smartphone

Hoe kies je de telefoon die bij je past?

30 november 2023    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →
Flower power quiz bart (5)

Bart zet mooi programma neer met Flower Power Quiz

28 november 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Live band goede aanvulling op de energieke presentatie
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over wijziging afvalophaaldag, Kindpakket & bestuursfunctie CCZ

28 november 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 26 november 2023
Lees verder →