Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Gemeente wk

NieuwbouwXL

2019-11-15T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2019 vrijdag 15 november
Lokatie: Martiniplaza Groningen
Rubriek: Markt/braderie

Gemeente Westerkwartier heeft op de beurs NieuwbouwXL standnummer B1 en informeert over de nieuwe fase ‘t Roblespark in Grootegast.

  •  

De nieuwbouwwijk ‘t Roblespark in Grootegast breidt verder uit. In ’t Roblespark verrijzen moderne woningen met alle comfort van deze tijd, maar met een duidelijke knipoog naar het verleden. Er wordt gebouwd in de bouwstijlen uit de jaren ‘20 en ‘30. Zo ontstaat er samenhang tussen de bebouwing en de omgeving, wat de kwaliteit van de woonwijk ten goede komt.

De nieuwste fase 2A van ‘t Roblespark wordt gebouwd in de luxe en frisse stijl van de Amsterdamse en Delftse school. Hier is nieuw aanbod van royale kavels voor vrijstaande woningen. De kavelgrootte varieert van 315 tot 710 m2. Aan de Lignelaan en Stadhouderslaan (fase 2A) zijn nog enkele kavels beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning. Ook komen er diverse twee-onder-een-kapwoningen van diverse aanbieders.

Natuur en voorzieningen naast de deur
​Droomt u van een stijlvolle woonplek in een historische, groene omgeving? In 't Roblespark kunt u landelijk wonen, maar heeft u ook alle voorzieningen dicht bij huis. U stapt uw woning uit en u geniet van de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten. Even boodschappen doen? Dan wandelt u in vijf minuten naar het centrum van Grootegast en in 20 minuten rijdt u naar Groningen of Drachten. Ook sportverenigingen, scholen, kinderopvang en andere voorzieningen vindt u op een steenworp afstand.

Meer informatie
Meer informatie over de kavels en woningen is te krijgen in de stand van de gemeente Westerkwartier op de beurs NieuwbouwXL (standnummer B1). Deze beurs is van vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2019 in Martiniplaza (Groningen). De entree is gratis.

Of kijk voor het kavel- en woningaanbod op http://www.westerkwartier.nl/roblespark

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp