Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Lauwersland

Lauwersland Fietsvierdaagse

2022-07-11T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 maandag 11 juli 2022
Lokatie: Burum
Rubriek: Evenementen

De 22e keer de Lauwersland Fietsvierdaagse, een evenement dat door de vele deelnemers wordt gewaardeerd om haar afwisselende routes door de mooie omgeving welke Friesland, Groningen en Drenthe kent.  t/m donderdag 14 juli 2022 

  •  

De routes voeren over de mooiste fietspaden en door de mooiste gebieden. We trachten er ieder jaar 4 afwisselende routes van te maken waarbij iedere route de kenmerken van het landschap laat zien.
De te fietsen afstanden zijn 35 of 70 km, waarbij voor de deelnemers welke bekend zijn in de directe omgeving de mogelijkheid bestaat om de 2e lus ( 35 km) te fietsen.
De routes zijn allemaal volledig bepijld en duidelijk beschreven op papier.

In de route van 35 km is één stempelpost opgenomen en in de route van 70 km zijn twee opgenomen. Bij de stempelposten hebben wij middels een bon welke aan de route is geniet een dagaanbieding voor u geregeld. De dagaanbiedingen willen wij u van harte aanbevelen.
Iedere deelnemer van de vierdaagse ontvangt een uniek T-shirt als aandenken. Daarnaast wordt onder de deelnemers van de vierdaagse een waardebon voor een fiets verloot.
Op maandagmorgen wordt de vierdaagse om 9.00 uur geopend. De starttijden zijn dagelijks van 9.00 t/m 13.00 uur vanuit Dorpshuis Toutenburg te Burum. Vanaf het begin van het dorp wordt de route naar de startlocatie aangegeven, evenals de parkeermogelijkheden.

Wij raden aan om voor de fietsvierdaagse u vooraf in te schrijven (t/m 10 juli). Dit kan via de link (de voorinschrijving gaat via fietssport.nl). Bij voorinschrijving ontvangt u een aantrekkelijke korting op uw inschrijfgeld, daarnaast hoeft u bij de start niet te wachten, uw inschrijfkaart ligt ingevuld voor uw klaar!
Natuurlijk kunt u zich ook bij de start inschrijven. De kosten voor deelname aan de fietsvierdaagse bedragen € 13,50 per persoon. Bij voorinschrijving bedraagt het inschrijfgeld € 11,50.
NTFU leden en fietsvrienden krijgen op vertoon van de lidmaatschapspas € 3 korting.
Tevens kunt u ook één of meerdere (losse) dagen meefietsen, de kosten hiervoor bedragen € 5,00 per persoon per dag (NTFU leden en fietsvrienden € 4 per dag). Binnenkort is het ook mogelijk om hiervoor vooraf in te schrijven.
Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig en tevens is fietsverhuur mogelijk (reservering vooraf noodzakelijk). Daarnaast kunt u met een gerust hart uw elektrische fiets meenemen: er zijn meerdere ION oplaadpunten aanwezig.
In de omgeving van Burum zijn meerdere overnachtingsmogelijkheden: campings, bed&breakfast, logies en hotels. Op onze website http://www.fietsvriendenlauwersland.nl staat hierover meer informatie.
Wij wensen u veel fietsplezier en hopen u in Burum te ontmoeten!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jetze 06-10557943 of Nelleke 06-54688185
 

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp