Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Er valt veel geld te besparen op vakanties

24 mei 2022    Zuidhorn-nieuws
Geld sparen

Veel Nederlanders kijken het hele jaar uit naar de vakantie. Daarom was het zo jammer dat we een lange periode weinig mochten. Ten gevolge van de coronacrisis waren vakanties grotendeels uitgesloten. In de kleine intervallen dat het wel mocht was het door de restricties lastig om echt optimaal te genieten. Pas sinds korte tijd bestaat het gevoel dat we nu echt voorgoed van de maatregelen af zijn. We hoeven geen mondkapjes meer te dragen, de horeca is weer open en vakanties zijn weer mogelijk. Geen wonder dat de meeste mensen amper in staat zijn om te wachten om een reis te boeken. Let er wel op dat je niet te veel betaalt. Want de prijzen lopen sterk uiteen. Door zorgvuldig om je heen te kijken bespaar je eenvoudig honderden euro's per persoon.
 

Alles bij de hand op een verzorgde vakantie 
Je laat je dagelijkse zorgen graag achter je wanneer je op vakantie bent. Landal heeft dat goed begrepen. De vakantieparken zijn een oase van rust. Landal is begonnen in Nederland en is inmiddels in talloze andere landen actief. Je vindt dan ook een groot aantal verschillende locaties tussen het aanbod. Het mooie is dat alles voor je geregeld is. Families met jonge kinderen boeken een huisje met bijvoorbeeld een kinderkamer en een speeltuin voor de deur. Wanneer je moeilijk ter been bent geef je dit eenvoudig aan en ga je gewoon op vakantie. Deze aanpak valt erg in de smaak bij vakantiegangers. Helemaal omdat een Landal vakantie helemaal niet duur hoeft te zijn. Vind een interessante Landal korting en geniet van een welverdiende vakantie zonder te veel te betalen.

Doe waar je zin in hebt tijdens je vakantie
Niet iedereen heeft hetzelfde idee bij de ideale vakantie. Dat is maar goed ook. Want het leven blijft interessant omdat we allemaal anders zijn. Het enige dat telt is dat jij doet waar je zin in hebt tijdens je vakantie. Voor sommigen is dat een week in de zon op het strand liggen. Terwijl anderen er met de fiets op uittrekken om de natuur te verkennen. Lekker shoppen en op het terras zitten is voor een andere groep de ultieme ontspanning. Laat je vooral niet vertellen wat de beste vakantie is. Want jij bent de enige die weet hoe jouw droomvakantie er uitziet.

Kom tot rust zodat je er weer tegenaan kunt
De vakantie is een van de belangrijkste moment in het jaar. Je hebt tijd voor jezelf en hoeft niet continu van alles. Het dagelijks leven ziet er voor veel mensen anders uit. Ze zijn druk met werk, hun studie en het opvoeden van de kinderen. Hierdoor heeft een grote groep een gejaagd gevoel en ligt een burn-out op de loer. Gelukkig is er momenteel veel meer aandacht voor mentale problemen dan vroeger het geval was. Tijdens je vakantie valt alle spanning van je af. Je verzet je gedachten en bent even met hele andere dingen bezig. Dat is uitzonderlijk goed voor je mentale gezondheid. Een vakantie is dus veel meer dan ontspanning. Je laadt jezelf in feite weer op voor de rest van het jaar.

Mooie deals voor een prachtige vakantie
Nederlanders staan er niet bekend om dat ze met geld smijten. Maar tijdens de vakantie is dat opeens compleet anders. Geld lijkt geen enkele rol meer te spelen. Een luxe hotel, dure uitstapjes en elke dag in een restaurant eten kost tenslotte niet niks. Het past bij het zorgeloze leven dat bij de vakantie hoort. Maar tegelijkertijd hou je meer over voor andere dingen wanneer je even goed oplet tijdens het plannen van de reis. Het moment van boeken speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Zorg ervoor dat je niet te veel betaalt en zoek naar de beste deals, bijvoorbeeld via VakantieDealz.

De mooiste locaties voor een spetterende reis
In de wereld is veel moois te zien. Maar laten we eerlijk zijn, de ene locatie is een stuk aantrekkelijker dan de andere. Toeristen weten precies waar de mooiste plekken zijn. Soms heeft dat ook een nadeel. Want een zeer toeristische locatie wordt om verschillende redenen minder interessant. Vakanties zijn er duurder en massa's toeristen maken een bezoek meestal niet aantrekkelijker. Inmiddels vieren we vakanties over de hele wereld. Want met het vliegtuig sta je in een mum van tijd in een compleet andere cultuur in een warm klimaat. Weet jij al waar de reis dit jaar naartoe gaat? Zorg er in ieder geval voor dat je een mooie deal uitkiest.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Koos

Koos Brander Vrijwilliger van het jaar: “niet in al die krantjes hè ”

04 juli 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
De leden van ZuNoBri denken daar natuurlijk anders over
Lees verder →
Zunobri slotfeest 2022 (3)

Slotdagen Zunobri druk bezocht en bloemetje voor ZuNoBri vrijwilligers

04 juli 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Kantinemedewerkers, trainers, scheidsrechters en de diverse commissieleden kwamen allen op het bordes.
Lees verder →
Oprittenverkoop

Gezellige oprittenverkoop Noordhorn

04 juli 2022    Zuidhorn-nieuws
Een mooi initiatief wat navolging verdient
Lees verder →
Alexander nesterenko

Alexander Nesterenko winnaar jeugd handicaptoernooi Talero

04 juli 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Alle deelnemers kregen voor hun deelname en inspanningen allen ook een medaille
Lees verder →
Medailleregen special olympics

Medailleregen Special Olympics voor zwemmers Oldekerk

01 juli 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Toegezongen door de zwemmers en vrijwilligers in zwembad Eekeburen
Lees verder →
Bauke mollema nk 2022

Mollema mikt op ritzege in tour

01 juli 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
"Openingsrit lastig tegen al die mannen"
Lees verder →