Winkelen en shoppen in Zuidhorn!

In Zuidhorn is een breed palet aan winkels en bedrijven. De ondernemers hebben nog steeds hun klantvriendelijkheid en dorpse karakter en heten u welkom. Voor praktisch alles kunt u in het dorp terecht. Voor bewoners is dit ideaal en voor bezoekers van Zuidhorn zeer de moeite waard om te komen winkelen. Vrijdags is het marktdag, wat voor een extra leuke sfeer in het centrum zorgt.

Parkeergarages
Onder de twee winkelcentra met supermarkten zijn parkeergarages waar u gratis kunt parkeren en altijd droog uw boodschappen in kunt laden.

Restaurants
Op korte afstand van elkaar bevinden zich restaurants die zich lenen voor een lunch of diner. Aan het plein De Overtuinen vindt u zomers een tweetal terrassen waarop het lekker toeven is in het zonnetje. In onderstaand overzicht treft u niet alleen winkels en horecagelegenheden aan maar alle bedrijven die gevestigd zijn in Zuidhorn.

» Bekijk hier de actuele aanbiedingen & acties in Zuidhorn (Welkom in Zuidhorn BON)!

Rubrieken:

Supermarkt & Levensmiddelen Voor uw dagelijkse boodschappen of voor de ingredienten voor een exquise diner.

Winkelen & Mode Mode voor Mannen en dames ( ook lingerie ), Brilmode, keus uit maar liefst drie opticiens en woninginrichting.

Verzorging In Zuidhorn kunt u zich van “top tot teen” laten verzorgen. Naast kapsalons, schoonheidssalons en pedicures treft u hier ook bedrijven aan op waar u zelf verzorgingsproducten, drogisterij- en parfumerie artikelen kunt kopen.

Dieren & Tuin Alles voor uw huisdieren en voor de inrichting van uw tuin. Op het overzicht vindt u diverse Hoveniers, een Tuincentrum en bedrijven op het gebied van dierenwelzijn.

Horeca & Uitgaan Zuidhorn is wat betreft horecabedrijven en uitgaan goed voorzien. In het dorp zijn op korte afstand restaurants te vinden die gerechten uit de Italiaanse, Chinese en Franse keuken serveren.

Vervoer, Auto's & Fietsen Heeft uw auto een wasbeurt nodig of heeft uw voertuig schade opgelopen? Bent u op zoek naar een ( elektrische ) fiets? U kunt hier de adressen vinden!

Wonen & Interieur

Financiën, Makelaars & Hypotheken Naast banken en hypotheekaanbieders ook bedrijven op het gebied van financieel advies en administratie.

Diensten, Gemak & Zakelijk Een zeer uitgebreid overzicht van bedrijven die u of uw bedrijf kunnen ondersteunen bij vragen en problemen.

(Ver) Bouw & Onderhoud U bent op zoek naar een betrouwbare partner bij bouw,- of verbouwplannen of u heeft een kleine klus of schilderwerk. Op deze pagina staat die partner uit Zuidhorn.

Bedrijventerrein Noordhorn Mokkenburg te Noordhorn biedt ruimte aan een grote verscheidenheid aan bedrijven variërend van bouwmarkt tot tuincentrum en garage tot afvalbrengstation.

Bedrijven in de Gemeente & Regio Een overzicht van bedrijven alfabetisch gerangschikt per dorp.

Bedrijven van Vroeger Bedrijven sluiten om uiteenlopende redenen. Dat kan pensionering zijn maar ook een faillissement.

U bent (nog) niet ingelogd.
inloggen | aanmelden