23 november 2014    Zuidhorn-nieuws - Sport
goed gespeelde wedstrijd met veel kansen en mooie acties
Zunobri korfbal

Afgelopen zaterdag 22 november speelde Zunobri 1, in hun andere thuishal in Grijpskerk, tegen Wêz Warber/Wêz Fluch 1.

Na de eerste minuut kreeg Zunobri meteen al een afstandsschot tegen. Daarna werd in de tweede minuut de stand al snel gelijk getrokken door een vrije bal van Alie Pera. Meteen daarna legde Tjeerd de Jong een mooi afstandsschot erin die de stand op 2-1 bracht. De Zunobrianen waren sterk en Alie Pera legde haar 3e vrije bal erin die de stand op 5-5 bracht. Snel daarna maakte Tjeerd de Jong een hele mooie doorloopbal die Zunobri op een voorsprong bracht. Het was al bijna rust en met een puntje verschil gingen ze met 7-8 de rust in.

Al snel na de rust kwam Zunobri op een gelijke hoogte. De score liep de hele tijd een beetje op. De spanning was hoog in het veld en op de tribune. In de 49e minuut schoten Wietse van der Noord en Aniek Veenstra beide een afstandsschot erin die de stand op 11-12 bracht. Een minuut later kreeg Zunobri een doelpunt tegen en stond het 11-13. Met nog een paar minuten op de klok wist John Beeftink de stand dichter bij elkaar te brengen met een kansje onder de korf. Na een super spannende wedstrijd en hard te hebben gevochten verloor Zunobri 1 van Wêz Warber/Wêz Fluch 1 met een eindstand van 12-14.
Zunobri kan terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd, er waren veel kansen en mooie acties in deze spannende wedstrijd.
Volgend weekend speelt Zunobri tegen KIA in het drentse De Wijk.