Super spannende wedstrijd Zunobri E1

21 december 2015    Zuidhorn-nieuws - Sport
Zunobri E1 blijft eerste in de wedstrijdpoule

Zaterdag 19 december moest Zunobri E1 gesponsord door Autowasstraat Noordhorn en Van Esch groente en Fruit een superspannende wedstrijd spelen tegen Ldodk uit Gorredijk. Zunobri E1 staat eerste in de wedstrijdpoule en de tegenstanders van vandaag tweede dus E1 wilde graag winnen om bovenaan te blijven staan. In de eerste 10 minuten speelden Roos, Julian, Annet en Yoram. Zunobri kreeg vele kansen en Ldodk ook een paar maar er werd niet gescoord. De verdediging was goed. De 10 minuten erna speelden Roos, Julian, Tom en Yoram in een hoog speeltempo en dan scoort Yoram het eerste doelpunt. Na een goede aanval met Yoram weet Tom de voorsprong op 2-0 te brengen. Dan weet Ldodk een lange bal naar voren te spelen en scoren ze 2-1. Het Zunobri team speelt met lange ballen elkaar aan en weet elkaar goed te vinden. Af en toe vist Ldodk er een bal tussenuit maar er wordt tot de rust niet meer gescoord. Na de rust spelen Roos, Tom, Annet en Yoram. Na een goeie aanval scoort Roos 3-1, gevolgd door Tom 4-1. Zunobri vangt de ballen goed af onder de korf en kan zo meerdere keren doelen op de korf. Na een geslaagde aanval van Ldodk staat het 4-2. Dan vertraagd Ldodk en speelt de bal rond de korf aan elkaar rond maar Zunobri zit er bovenop in de verdediging. De laatste 10 minuten spelen Roos, Tom, Annet en Julian. Ldodk probeert doorloopballen maar Zunobri doorziet het. Toch kan niet voorkomen worden dat Ldodk nog een keer scoort 4-3 en dan is het wel heel spannend! Zunobri blijft er goed bij en zet de laatste aanval in. Het blijft 4-3 na een superspannende partij. Goed gedaan allemaal!