Degelijke zege SC Rouveen op Aduard 2000

22 april 2012    Sport
Rouveen begon sterk aan het duel tegen Aduard 2000 en maakte in de openingsfase het verschil.

Rouveen- SC Rouveen heeft zich hersteld van de midweekse nederlaag tegen Omlandia. Het won door twee treffers van Klaas Jan Poolman met 2-0 van Aduard 2000 en doet door het verlies van Omlandia tegen VHK weer mee voor plek 3.
Rouveen begon sterk aan het duel tegen Aduard 2000 en maakte in de openingsfase het verschil. Het was Klaas Jan Poolman die op aangeven van Ruud Veerman de 1-0 aantekende in de 9e minuut. Een minuut later stond het al 2-0 en weer was Poolman de doelpuntenmaker. Hij schoof een voorzet van Robert Huisman beheerst binnen. De thuisploeg verzuimde vervolgens het duel te beslissen, maar kwam niet in de problemen. Ook na rust kreeg de ploeg van Arjen Plesse legio mogelijkheden op de 3-0, maar verzuimden Klaas Jan Volkerink, Klaas Jan Poolman en Mark Schra het duel op slot te gooien. Omdat de bezoekers geen vuist konden maken, kwam de winst geen moment in gevaar. Meppeler Courant